Trainingen

De trainingen worden verzorgd door Joffe van der Heijden Tennis &  Padel.

Als bestuur van TPV Grootven willen wij graag ieder lid stimuleren om zijn of haar spel te verbeteren. Trainen wordt vaak geassocieerd met de jeugd, maar wij zien trainen juist voor al onze leden. Hoe lang je al speelt, er zijn altijd wel aspecten aan je spel die te verbeteren zijn. Dus begin je net met tennis of padel en wil je vanaf het begin de goede techniek leren? Of speel je al een aantal jaren, maar wil je bepaalde aspecten aan je spel verbeteren? Geef je dan op voor de trainingen via het inschrijfformulier!
Voor de jeugdleden worden de trainingen ingedeeld op leeftijd en/of tennisniveau.

Voor senioren worden de lessen ingedeeld op niveau. Voor iedereen die training wil volgen, wordt een geschikte groep samengesteld om optimaal resultaat uit de trainingen te halen. Vul het volledig ingevulde inschrijfformulier voor de training in en onze trainingscoördinator neemt vervolgens contact met je op i.v.m. de indeling van de groepen. Mocht je niet zeker weten of je tennissen/padellen of het volgen van een tennis- of padeltraining wel leuk vindt, dan kun je ook eerst een paar proeflessen volgen. Na die proeflessen bepaal je dan of je verder wil gaan met tennissen of padellen en met de lessen, en schrijf je je dan ook in.

• Proeflessen voor senioren (18 jaar en ouder): 3 lessen voor € 30,-
• Proeflessen voor junioren (t/m 17 jaar): 5 lessen voor € 35,-

 

Training Senioren

Voor de senior leden zijn er lessen gericht op techniek of op tactiek of een combinatie van beide. Verder hebben competitie teams de mogelijkheid om zich als team op te geven voor de competitietraining om goed voorbereid aan de voorjaarscompetitie te beginnen. De diverse mogelijkheden en de prijzen staan op het inschrijfformulier.

Padel

De lessen van de voorjaarstraining starten begin april 2023 na afloop van de eerste cyclus van 9 trainingen. Het gaat om 9 padellessen.
Bij de indeling wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met je voorkeuren.
Diegene die bij de eerste 9 lessen zijn afgevallen krijgen nu voorrang. Er wordt op maximaal 1 baan training gegeven. Maximaal 6 personen per keer kunnen aan een les deelnemen.

De kosten bedragen:
- €   63,00 bij 8 personen
- €   72,00 bij 7 personen
- €   84,00 bij 6 personen
- € 100,00 bij 5 personen
- € 126,00 bij 4 personen
 
De lessen worden gegeven op:
- Maandag van 18:00-22:00 uur
- Woensdag van 18:00-22:00 uur
- Donderdag van 18:00-21:00 uur
- Zaterdag van 09:00-11:00 uur

Nadat het inschrijfformulier is ontvangen, neemt de trainingscoördinator contact met je op i.v.m. indeling.

Training Jeugd

Is Rafael Nadal jouw grote held? Of droom je van de fantastische techniek van Roger Federer? Bij TPV Grootven leggen we met veel plezier de  basis voor jouw mogelijke tennis- of padelcarrière. Vanaf de allerkleinsten die spelenderwijs met tennis of padel vertrouwd worden gemaakt tot de meer gevorderde jeugd, iedereen kan zich opgeven voor de trainingen. Alle jeugdleden worden op leeftijd en/of niveau ingedeeld om een optimaal resultaat uit de trainingen te halen. Al naar gelang het niveau van de deelnemers wordt de juiste techniek aangeleerd of verder uitgebouwd en aangevuld met tactische tips.

De nieuwe trainingscyclus start weer na de zomervakantie.

Nadat het inschrijfformulier is ontvangen, neemt de trainingscoördinator contact met je op i.v.m. indeling.