Waarom tennissen en/of padellen bij TPV Grootven?

Tennis- en padelvereniging Grootven is een bloeiende vereniging met ruim 500 enthousiaste leden, gelegen op het prachtige sportpark de Wijchert.
Zowel de actieve wedstrijdspelers als de pure recreanten vinden de optimale mogelijkheid om op het mooi gelegen tennispark hun sport te beoefenen. Alle spelers, beginners en gevorderden, komen ruim aan hun trekken. De ondergrond van de banen en de overige voorzieningen maken het mogelijk het hele jaar te tennissen, zelfs met regenachtig weer.

De vereniging biedt een inspirerend tennisklimaat waarbij iedereen zich prettig voelt. Ook nieuwe leden voelen zich snel thuis. Het Challenge lidmaatschap zorgt ervoor dat je tegelijk met andere nieuwkomers begint. 
Je kunt zo gemakkelijk een afspraak maken om met elkaar naast de lessen te tennissen. Meedoen aan activiteiten zal ervoor zorgen dat je snel ingeburgerd raakt. En ook de veteranen weten elkaar te vinden op de voor hun georganiseerde indeelochtenden op de woensdag. Kortom, niemand staat  alleen.

De vereniging staat voor een actieve, maar daarnaast ook sociale sportbeleving. Dat blijkt onder meer uit de ruime deelname aan de talrijke clubactiviteiten. Het komt tevens tot uiting in het sfeervolle clubhuis. Onze leden zorgen op toerbeurt ca. 3 x per jaar, voor de barbezetting. De barcommissie zorgt voor een gevarieerd aanbod aan drankjes en snacks.

Veel aandacht gaat uit naar de jeugd. De gediplomeerde trainers staan klaar om de jongens en meisjes in groepsverband, ingedeeld op niveau en leeftijd, voor een aantrekkelijk tarief les te geven. Via Sjors Sportief, een landelijk initiatief om kennis te maken met diverse sporten, kunnen kinderen gratis en op een laagdrempelige manier drie keer komen sporten. Rackets zijn beschikbaar en daarna een aantrekkelijke aanbieding om lid te worden. We vinden het belangrijk dat de kinderen al vroeg deelnemen aan een competitie, waarbij het wedstrijdelement en de teamgeest een rol spelen. Vanzelfsprekend worden er ook voor hun tal van evenementen georganiseerd zoals met Sinterklaas het Pietentennis, Pasen, ouder-kind toernooi en onderlinge wedstrijdjes.

Accomodatie

Het tennis- en padelbanen liggen in een rustige bosrijke omgeving, naast de atletiekbaan en de voetbalvelden van AWC op Sportpark de Wijchert. Tennis- en padelvereniging Grootven beschikt over een park met zes tennisbanen en twee padelbanen, allen voorzien van LED verlichting, waarop het gehele jaar gespeeld kan worden. Verder is er zowel in het clubhuis als op het buitenterrein een speelgelegenheid voor kinderen.
Het clubhuis is gezellig en huiselijk ingericht en voorzien van een zonnig terras met uitzicht op de banen, voorzien van luifels om zowel zon als regen tegen te houden en terrasverwarming. Langs de kant van de banen staan banken voor de toeschouwers.

Kleedkamers zijn in 2021 gerenoveerd en voorzien van modern sanitair en altijd toegankelijk.

Voor de kinderen

Voor de kinderen is zowel in het clubhuis als op het buitenterrein een speelgelegenheid. Ook is er een jeugdcommissie die leuke activiteiten organiseert voor zowel jeugdleden als voor (klein)kinderen van leden.

10 redenen om lid te worden  

  1. Sporten is gezond
  2. Het hele jaar tennissen of padellen op een goed onderhouden sportpark met een prachtige ligging.
  3. We hebben een net gerenoveerd modern en gezellig clubhuis.
  4. Kleedkamers en schoon sanitair die altijd toegankelijk zijn.
  5. Je kunt op 6 dagen van de week trainingen krijgen van een professionele trainer.
  6. Bardienst op een zelf gekozen moment (in te plannen via de clubapp).
  7. Diverse competities, club- en open toernooien, de Wijchense tenniskampioenschappen. Maar ook andere clubactiviteiten zoals Pasen en Sinterklaas voor de jeugd en de vrijwilligersavond en een oud- of nieuwjaarsborrel.
  8. Overdag labelen/tossen (sporten zonder afspraak)
  9. Een gastvrije en actieve vereniging van recreatief tot prestatief en van jong tot oud.
  10. En last but not least krijg je direct een gratis tennis- of padelles bij een jaarlidmaatschap.

KNLTB club app

Behalve via deze website word je via de KNLTB club app ook geinformeerd over alle nieuwtjes, toernooien, evenementen, etc..