Sponsoren

Sponsoren

Ga naar de sponsorcommissie >>

Securex

HR & Payroll, Health & Safety diensten, Talent & Career, Verzekeringen & Pensioen, Kinderbijslagfonds  Infino, opleidingen in HR, Health & Safety en Talent & Career

In Summa


In Summa is dé partner voor uw Business Intelligence, Maatwerk Software en Simulatie Software in de Benelux.

van Altena Groothandel in Levensmiddelen BV

Levering van levensmiddelen aan de zelfstandige ondernemers zoals buurtsupers, rijdende winkels en seizoensbedrijven (denk hierbij aan campingwinkels e.d.), maar ook aan bedrijfs- en sportkantines, cafetaria's, horecagelegenheden en scholen.

Sport met Snelders

Sport met Snelders is dé sportwinkel in Wijchen. Alle topmerken en de allerbeste service van uw sportspecialist in Wijchen en omstreken. Gespecialiseerd in voetbal, tennis, hockey, running en wandel. Tevens het adres voor teamkleding en bedrukking.

 

 

Bijmans assurantiën


Bij Bijmans Assurantiën kunt u terecht voor al uw financiële zaken. Van het doornemen van uw verzekeringsportefeuille tot het regelen van uw hypotheek, pensioen of levensverzekering. Samen met u inventariseren wij grondig uw risico's zodat wij u nauwgezet kunnen adviseren over de producten die het beste bij u passen. Particulier of zakelijk, u bent altijd verzekerd van onafhankelijk en uitermate deskundig advies.

Expert Wijchen


Expert begrijpt 't. Bij Expert Wijchen staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. Maar het belangrijkste speerpunt is persoonlijke aandacht voor de klant. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u van ons de beste service verwachten, vertrouwd dichtbij! Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning

 Drukkerij de Kleijn Wijchen b.v.


Drukkerij De Kleijn Wijchen.
Met meer dan 100 jaar ervaring onbetwist uw specialist voor al uw drukwerk.

Vivelli

Vivelli is meer dan een gewone sportschool of fitnesscentrum. Vivelli is hét toonaangevende sportcentrum in de regio Wijchen en Haps (gemeente Cuijk). Vivelli is gekwalificeerd met het hoogste fitness keurmerk en is platinum member van Les Mills. Het is de ideale plek om fitness te beoefenen. Vivelli: niet gewoon een sportschool, niet gewoon een fitnesscentrum. Maar een echte healthclub. Genieten van fitness, groepslessen en squash doe je bij Vivelli. Kortom: sporten, bewegen, en ontspannen doe je bij Vivelli. Vivelli: een gezond leven start hier! Start nu met een gratis proefweek fitness. Wij nemen je gezondheid wel serieus!

Tom Hormes Catering & Vleesspecialiteiten

Voor diverse cateringmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Bij u thuis, bedrijf of op locatie. Onze ambachtelijke producten zijn gevarieerd en dagvers en worden geleverd tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De mogelijkheden zijn ongekend. Van eenvoudige salade tot compleet verzorgde catering. Op onze website krijgt u een idee van ons assortiment, of loop gerust eens bij ons binnen! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor vlees en vleeswaren, waar wij al sinds 1904 bekend om staan. Dankzij onze slagersachtergrond is uiteraard ons vlees van topkwaliteit!

Slooten van den Bogaart


Waarvoor kunt u bij Slooten van den Bogaart terecht?
In twee woorden: zakelijke vriendschap. In wat meer woorden: betrokken raad en daad op juridisch, fiscaal, financieel en bedrijfskundig gebied.
Wij werken altijd met vaste prijzen en zijn de Exact online specialist in onze regio.

Studio 024 vormgeving en webdesign


Het houdt niet op bij het ontwerpen van reclame-uitingen. Studio 024 is een compleet reclamebureau in Wijchen, waarbij u al uw behoeften op het gebied van reclame kunt neerleggen. Studio 024 werkt namelijk samen met een uitgebreid netwerk van reclameprofessionals, onder wie websitebouwers, tekstschrijvers en fotografen. Studio 024 fungeert als het aanspreekpunt, zodat u altijd met slechts één partij te maken heeft. Een efficiënte, doelgerichte en langdurige samenwerking: daar streeft dit reclamebureau naar.

 

Ferdinand Rossen Interieurbouw

Ferdinand Rossen interieurbouw ontwerpt en realiseert hoogstaand kwaliteit meubels zoals maatkeukens, kamer en suite, kastenwanden, inloop kasten, boekenkasten, kantoorinrichtingen, balies, horeca-inrichtingen, woningbetimmering en totaalprojecten.

Hormes Bouwmaterialen, Hormes Bouwmarkt en Hormes Tegels en Projectkeukens in Wijchen

Hormes Bouwmaterialen levert u alles voor nieuwbouw en renovatie. Van hout tot cement, van dakpan tot deur. Hormes Bouwmarkt biedt u ruime keus, redelijke prijzen en topkwaliteit van verf tot gereedschap, van hang- en sluitwerk tot verlichting. Hormes Tegels levert alle bekende merken voor toepassing door het hele huis. Ook Cash en Carry dankzij eigen import. Deskundige mensen geven u graag vrijblijvend advies op maat.

 

AMC

Uw facilitaire partner Schoonmaakbedrijf AMC Groep biedt sinds 1976 een breed scala aan facilitaire diensten in met name Midden– en Zuid-Nederland. Met meer dan 550 gemotiveerde medewerkers zorgen we dagelijks voor een schone en aangename werk- en leefomgeving bij onze klanten. We staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

Praktijk voor Shiatsu-therapie Angelique Daanen


In mijn praktijk voor Shiatsu-therapie, wordt via verschillende behandelmethoden naar klachten gekeken. Er wordt gewerkt met Shiatsu (drukpuntmassage, ofwel acupuntuur zonder naalden), de Dorn methode (wordt gebruikt bij rugklachten en klachten aan het bewegingsapparaat). Jin Shin Do (een zachte vorm van acupressuur) en Auriculothearpie (behandeling via de reflexzones in de oren). Ter ondersteuning van de behandeling kan Kinesiotaping worden toegepast.

Advice Financieel Management

Centraal in Beuningen en Wijchen, op fietsafstand van Nijmegen en in lichte en ruime kantoren werken wij samen onder de naam ADVICE. Al ruim 38 jaar thuis in financieel management en assurantiën, met makelaardij als nieuwe dienst vanaf 2012.

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat

Is bewegen pijnlijk? Heeft u last van een blessure of bent u beperkt na een ongeluk of door ziekte? Bent u op zoek naar laagdrempelig sporten? Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat ondersteunt, behandelt en begeleidt, met een enthousiast team van medewerkers, mensen die lichamelijk willen herstellen of trainen. Zorgzaam, betrokken en professioneel! Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is benoemd tot topzorg praktijk door de zorgverzekeraars.

Peters Tentenverhuur Wijchen


Peters Tentverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van grote feest tenten. We verhuren feesttenten voor evenementen, maar ook luxe tenten voor bijvoorbeeld bruiloften en bedrijfsfeesten, en podiumtenten voor concerten.

Glaspunt


De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters en 24 uurs Glasservice Glaspunt® helpt in heel Nederland.
Bij glasschade kunnen we vanavond, binnen 30 minuten bij u zijn. Snel en vakkundig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 641 5297

L.T.C. Grootven / Bankrek.: NL48 RABO 0166 4178 23

De Wijchert 2 Sportpark "De Wijchert"
6603 AG Wijchen