Sponsoren

Ga naar de sponsorcommissie >>

Heilbron Wijchen


Bij Heilbron Wijchen kunt u terecht voor al uw financiële zaken. Van het doornemen van uw verzekeringsportefeuille tot het regelen van uw hypotheek, pensioen of levensverzekering. Samen met u inventariseren wij grondig uw risico's zodat wij u nauwgezet kunnen adviseren over de producten die het beste bij u passen. Particulier of zakelijk, u bent altijd verzekerd van onafhankelijk en uitermate deskundig advies.

Stolwijk Philipsen


Bij Stolwijk Philipsen start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Ondernemers kunnen bij ons zichzelf zijn en gewoon in hun werkkloffie binnenlopen. En als ze ergens over twijfelen, bellen ze meteen. Dat vinden we het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. We willen namelijk graag weten wat jou als persoon drijft. Natuurlijk houden we de cijfers als geen ander voor je in de gaten, daar kun je van op aan. Maar wij kunnen jouw bedrijf pas echt vooruit helpen als deze twee zaken, de mens en de cijfers, in balans zijn. Dan klopt het helemaal.

Slooten van den Bogaart


Waarvoor kunt u bij Slooten van den Bogaart terecht?
In twee woorden: zakelijke vriendschap. In wat meer woorden: betrokken raad en daad op juridisch, fiscaal, financieel en bedrijfskundig gebied.
Wij werken altijd met vaste prijzen en zijn de Exact online specialist in onze regio.

Tom Hormes Catering & Vleesspecialiteiten

Voor diverse cateringmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Bij u thuis, bedrijf of op locatie. Onze ambachtelijke producten zijn gevarieerd en dagvers en worden geleverd tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De mogelijkheden zijn ongekend. Van eenvoudige salade tot compleet verzorgde catering. Op onze website krijgt u een idee van ons assortiment, of loop gerust eens bij ons binnen! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor vlees en vleeswaren, waar wij al sinds 1904 bekend om staan. Dankzij onze slagersachtergrond is uiteraard ons vlees van topkwaliteit!

 

Securex

HR & Payroll, Health & Safety diensten, Talent & Career, Verzekeringen & Pensioen, Kinderbijslagfonds  Infino, opleidingen in HR, Health & Safety en Talent & Career

In Summa


In Summa is dé partner voor uw Business Intelligence, Maatwerk Software en Simulatie Software in de Benelux.

 

van Altena Groothandel in Levensmiddelen BV

Levering van levensmiddelen aan de zelfstandige ondernemers zoals buurtsupers, rijdende winkels en seizoensbedrijven (denk hierbij aan campingwinkels e.d.), maar ook aan bedrijfs- en sportkantines, cafetaria's, horecagelegenheden en scholen.

 

Sport met Snelders

Sport met Snelders is dé sportwinkel in Wijchen. Alle topmerken en de allerbeste service van uw sportspecialist in Wijchen en omstreken. Gespecialiseerd in voetbal, tennis, hockey, running en wandel. Tevens het adres voor teamkleding en bedrukking.

 

Expert Wijchen


Expert begrijpt 't. Bij Expert Wijchen staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. Maar het belangrijkste speerpunt is persoonlijke aandacht voor de klant. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u van ons de beste service verwachten, vertrouwd dichtbij! Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning

 

Drukkerij de Kleijn Wijchen b.v.


Drukkerij De Kleijn Wijchen.
Met meer dan 100 jaar ervaring onbetwist uw specialist voor al uw drukwerk.

 

 

 

Advice Financieel Management

Centraal in Beuningen en Wijchen, op fietsafstand van Nijmegen en in lichte en ruime kantoren werken wij samen onder de naam ADVICE. Al ruim 38 jaar thuis in financieel management en assurantiën, met makelaardij als nieuwe dienst vanaf 2012.

 

Ferdinand Rossen Interieurbouw

Ferdinand Rossen interieurbouw ontwerpt en realiseert hoogstaand kwaliteit meubels zoals maatkeukens, kamer en suite, kastenwanden, inloop kasten, boekenkasten, kantoorinrichtingen, balies, horeca-inrichtingen, woningbetimmering en totaalprojecten.

 

Hormes Bouwmaterialen, Hormes Bouwmarkt en Hormes Tegels en Projectkeukens in Wijchen

Hormes Bouwmaterialen levert u alles voor nieuwbouw en renovatie. Van hout tot cement, van dakpan tot deur. Hormes Bouwmarkt biedt u ruime keus, redelijke prijzen en topkwaliteit van verf tot gereedschap, van hang- en sluitwerk tot verlichting. Hormes Tegels levert alle bekende merken voor toepassing door het hele huis. Ook Cash en Carry dankzij eigen import. Deskundige mensen geven u graag vrijblijvend advies op maat.

 

 

AMC

Uw facilitaire partner Schoonmaakbedrijf AMC Groep biedt sinds 1976 een breed scala aan facilitaire diensten in met name Midden– en Zuid-Nederland. Met meer dan 550 gemotiveerde medewerkers zorgen we dagelijks voor een schone en aangename werk- en leefomgeving bij onze klanten. We staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

 

Praktijk voor Shiatsu-therapie Angelique Daanen


In mijn praktijk voor Shiatsu-therapie, wordt via verschillende behandelmethoden naar klachten gekeken. Er wordt gewerkt met Shiatsu (drukpuntmassage, ofwel acupuntuur zonder naalden), de Dorn methode (wordt gebruikt bij rugklachten en klachten aan het bewegingsapparaat). Jin Shin Do (een zachte vorm van acupressuur) en Auriculothearpie (behandeling via de reflexzones in de oren). Ter ondersteuning van de behandeling kan Kinesiotaping worden toegepast.

 

Peters Tentenverhuur Wijchen


Peters Tentverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van grote feest tenten. We verhuren feesttenten voor evenementen, maar ook luxe tenten voor bijvoorbeeld bruiloften en bedrijfsfeesten, en podiumtenten voor concerten.

 

Glaspunt


De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters en 24 uurs Glasservice Glaspunt® helpt in heel Nederland.
Bij glasschade kunnen we vanavond, binnen 30 minuten bij u zijn. Snel en vakkundig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 641 5297

L.T.C. Grootven / Bankrek.: NL48 RABO 0166 4178 23

De Wijchert 2 Sportpark "De Wijchert"
6603 AG Wijchen