Sponsoren

Ga naar de sponsorcommissie >>

Zaal 4

Zaal 4 is een horecaconcept in hartje Wijchen en staat voor het creëren van smaakvolle bourgondische momenten met vrienden, familie of collega’s.

 

Restaurant De Tyd

Restaurant de Tyd is een plek voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken. Gasten die op zoek zijn naar een beleving, zowel privé als zakelijk, die lekker ”de Tyd” willen nemen voor hun bezoek. Op onze menukaart vindt u klassieke gerechten, maar met een verrassende, culinaire twist en tegen betaalbare prijzen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide wijnkaart. Wijn van alle Tyden.

In Summa

 

Data toegankelijk in praktische business intelligence dashboards

Bij In Summa is juist dit wat wij zichtbaar willen maken voor onze klanten in de maakindustrie, transportsector en zorg. Als Microsoft Solution partner maken wij data toegankelijk en beschikbaar in praktische business intelligence dashboards. Dankzij onze intensieve kennis van de branches en de processen kunnen onze data engineers bedrijfsprocessen effectief optimaliseren door databronnen slim met software te verbinden.

 

SAW Schilderwerken

Al ruim 30 jaar staan wij voor u klaar!
SAW Schilderwerken is een erkend schildersbedrijf uit Wijchen. Wij staan voor u klaar om uw woning van binnen en buiten van een prachtige verflaag te voorzien! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw woning perfect afwerken met een langdurig prachtig resultaat als gevolg. SAW Schilderwerken is een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf waar kwaliteit en goede service hoog in het vaandel staan.

Modderkolk Projects & Maintenance B.V.


Modderkolk is een toonaangevend installatiebedrijf in industriële elektrotechniek en automatisering. Wij zijn al meer dan 90 jaar actief in de technische dienstverlening en streven naar een eeuwig florerend bedrijf. Dat vraagt om een duurzame filosofie. Wij noemen onze filosofie ‘De kunst van techniek’. Meer weten over ‘de kunst van techniek’? Neem dan een kijkje op onze website.

Enon

Enon is leverancier en installateur van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming en
gasdistributiesystemen voor speciale gassen.

Financieel Adviesbureau Gerrits B.V.

Wij helpen u met ondernemen, van bedrijfsadvies en administratie tot uw jaarrekening en belastingaangifte. Onze bedrijfsfilosofie is dat wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken als wij dichtbij de klant staan. Proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van Financieel Adviesbureau Gerrits is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche.

 

Otten en Kampschreur

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor een brede waaier aan dienstverlening. Wij zijn allround accountants en (belasting-)adviseurs. Graag helpen we u bij uw persoonlijke financiële planning, uw loon- en bedrijfsadministratie, het samenstellen van uw jaarrekening en natuurlijk uw belastingaangiften. Naast de reguliere salarisverwerking biedt Otten en Kampschreur gratis HR-modules van Loket.nl aan. Zo kunt u gemakkelijk uw ziekteverzuim bijhouden, verstrekkingen vastleggen, verlof aanvragen of declaraties indienen. Ondanks de strenge wetgeving toch AVG proof zaken doen? Dan bieden wij een gratis AVG dossiervorming tool aan. Meer weten over ons kantoor? Neem een kijkje op onze website https://www.ottenenkampschreur.nl of neem gerust contact met ons op.

 

Schook CV Inspectie en Service

Schook CV Inspectie en Service is uw partner op het gebied van onderhouden, inspecteren en het verlenen van 24 uurs service aan gasgestookte installaties. Veiligheid, milieu, bedrijfszekerheid en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ook is Schook CV Inspecties en Service uit Wijchen in het bezit van erkende Periodieke Onderhoud en Periodiek Inspectie diploma’s. Wij werken samen met een EBI deskundige zodat alle know-how binnen handbereik is. Tevens werkt Schook CV Inspectie en Service volgens de VCA regelgeving en zijn wij aangesloten bij de branche organisatie UNETO-VNI.

Peters Tentenverhuur Wijchen


Peters Tentverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van grote feest tenten. We verhuren feesttenten voor evenementen, maar ook luxe tenten voor bijvoorbeeld bruiloften en bedrijfsfeesten, en podiumtenten voor concerten.

 

Glaspunt


De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters en 24 uurs Glasservice Glaspunt® helpt in heel Nederland.
Bij glasschade kunnen we vanavond, binnen 30 minuten bij u zijn. Snel en vakkundig 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Boessenvloeren B.V.

Boessenvloeren B.V.

MEER DAN 20 JAAR VAKMANSCHAP
Wij leveren en plaatsen vloeren voor alle mogelijke toepassingen, waarin wij alle klantgroepen voorzien van de allerhoogste kwaliteit vloeren. Van grote zakelijke projecten tot woningen van particulieren. Door onze samenwerking met verschillende grote leveranciers en ervaren vakmensen staan wij garant voor topkwaliteit van al onze producten.

Advice Financieel Management

Centraal in Beuningen en Wijchen, op fietsafstand van Nijmegen en in lichte en ruime kantoren werken wij samen onder de naam ADVICE. Al ruim 38 jaar thuis in financieel management en assurantiën, met makelaardij als nieuwe dienst vanaf 2012.

Heilbron Wijchen


Bij Heilbron Wijchen kunt u terecht voor al uw financiële zaken. Van het doornemen van uw verzekeringsportefeuille tot het regelen van uw hypotheek, pensioen of levensverzekering. Samen met u inventariseren wij grondig uw risico's zodat wij u nauwgezet kunnen adviseren over de producten die het beste bij u passen. Particulier of zakelijk, u bent altijd verzekerd van onafhankelijk en uitermate deskundig advies.

Stolwijk Philipsen


Bij Stolwijk Philipsen start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Ondernemers kunnen bij ons zichzelf zijn en gewoon in hun werkkloffie binnenlopen. En als ze ergens over twijfelen, bellen ze meteen. Dat vinden we het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. We willen namelijk graag weten wat jou als persoon drijft. Natuurlijk houden we de cijfers als geen ander voor je in de gaten, daar kun je van op aan. Maar wij kunnen jouw bedrijf pas echt vooruit helpen als deze twee zaken, de mens en de cijfers, in balans zijn. Dan klopt het helemaal.

Slooten van den Bogaart


Waarvoor kunt u bij Slooten van den Bogaart terecht?
In twee woorden: zakelijke vriendschap. In wat meer woorden: betrokken raad en daad op juridisch, fiscaal, financieel en bedrijfskundig gebied.
Wij werken altijd met vaste prijzen en zijn de Exact online specialist in onze regio.

Tom Hormes Catering & Vleesspecialiteiten

Voor diverse cateringmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Bij u thuis, bedrijf of op locatie. Onze ambachtelijke producten zijn gevarieerd en dagvers en worden geleverd tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De mogelijkheden zijn ongekend. Van eenvoudige salade tot compleet verzorgde catering. Op onze website krijgt u een idee van ons assortiment, of loop gerust eens bij ons binnen! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor vlees en vleeswaren, waar wij al sinds 1904 bekend om staan. Dankzij onze slagersachtergrond is uiteraard ons vlees van topkwaliteit!

 

Securex

HR & Payroll, Health & Safety diensten, Talent & Career, Verzekeringen & Pensioen, Kinderbijslagfonds  Infino, opleidingen in HR, Health & Safety en Talent & Career

De Leurse Hof

Ons restaurant is gevestigd in een voormalige boerderij uit 1840. De boerderij kent een rijk verleden. Tijdens de operatie ‘Market Garden’ in 1944 was het een belangrijke rustplaats voor de geallieerden. Leur ligt in het Land van Maas en Waal. Leur heeft haar karakter als landgoed goed weten te bewaren. Opvallend zijn de grote, statige lanen met prachtige eiken en beuken, waar u prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. Daarna kunt u heerlijk uitrusten en genieten van een goede maaltijd. Ons restaurant met ruime terras is echt een aanrader om even te onthaasten.

 

van Altena Groothandel in Levensmiddelen BV

Levering van levensmiddelen aan de zelfstandige ondernemers zoals buurtsupers, rijdende winkels en seizoensbedrijven (denk hierbij aan campingwinkels e.d.), maar ook aan bedrijfs- en sportkantines, cafetaria's, horecagelegenheden en scholen.

 

Sport met Snelders

Sport met Snelders is dé sportwinkel in Wijchen. Alle topmerken en de allerbeste service van uw sportspecialist in Wijchen en omstreken. Gespecialiseerd in voetbal, tennis, hockey, running en wandel. Tevens het adres voor teamkleding en bedrukking.

 

Expert Wijchen


Expert begrijpt 't. Bij Expert Wijchen staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. Maar het belangrijkste speerpunt is persoonlijke aandacht voor de klant. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u van ons de beste service verwachten, vertrouwd dichtbij! Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning

 

Drukkerij de Kleijn Wijchen b.v.


Drukkerij De Kleijn Wijchen.
Met meer dan 100 jaar ervaring onbetwist uw specialist voor al uw drukwerk.

 

Ferdinand Rossen Interieurbouw

Ferdinand Rossen interieurbouw ontwerpt en realiseert hoogstaand kwaliteit meubels zoals maatkeukens, kamer en suite, kastenwanden, inloop kasten, boekenkasten, kantoorinrichtingen, balies, horeca-inrichtingen, woningbetimmering en totaalprojecten.

 

Hormes Bouwmaterialen, Hormes Bouwmarkt en Hormes Tegels en Projectkeukens in Wijchen

Hormes Bouwmaterialen levert u alles voor nieuwbouw en renovatie. Van hout tot cement, van dakpan tot deur. Hormes Bouwmarkt biedt u ruime keus, redelijke prijzen en topkwaliteit van verf tot gereedschap, van hang- en sluitwerk tot verlichting. Hormes Tegels levert alle bekende merken voor toepassing door het hele huis. Ook Cash en Carry dankzij eigen import. Deskundige mensen geven u graag vrijblijvend advies op maat.

 

 

ICS Groep

ICS Groep biedt facilitaire diensten in de breedste zin van het woord: van (specialistische) schoonmaak en afvalmanagement tot catering en consultancy. We zijn een familiebedrijf met topsportmentaliteit. We willen samen winnen. Onze bedrijfsbelofte luidt dan ook: ‘’Samen elke dag beter’’. ICS groep is 45 jaar geleden opgericht en beschikt inmiddels over ruim 2.800 medewerkers en opdrachtgevers door heel Nederland.

 

Praktijk voor Shiatsu-therapie Angelique Daanen


In mijn praktijk voor Shiatsu-therapie, wordt via verschillende behandelmethoden naar klachten gekeken. Er wordt gewerkt met Shiatsu (drukpuntmassage, ofwel acupuntuur zonder naalden), de Dorn methode (wordt gebruikt bij rugklachten en klachten aan het bewegingsapparaat). Jin Shin Do (een zachte vorm van acupressuur) en Auriculothearpie (behandeling via de reflexzones in de oren). Ter ondersteuning van de behandeling kan Kinesiotaping worden toegepast.