Lidmaatschap

Lid worden?

Word jij ook lid van onze prachtige tennisclub?

Het lidmaatschap van LTC Grootven loopt van 1 januari tot en met 31 december. Je kunt op elk gewenst moment van het jaar lid worden. Daarvoor vul je het Aanmeldformulier volledig in. Tevens stuur je een pasfoto via email naar [email protected] of anders, kun je ook één pasfoto in een envelop doen en deze opsturen naar: Danielle Schook, Antoniusstraat 19, 6603 DT WIJCHEN.

Voor het lidmaatschap van LTC Grootven ben je in 2019 het volgende verschuldigd:

Jeugd

  • t/m 12 jaar : € 52,00
  • 13 t/m 17 jaar : € 60,00

Senioren:

  • Vanaf 18 jaar : € 126,00

De leeftijdsgrens wordt bepaald door het jaar waarin je de betreffende leeftijd bereikt. Dus in het jaar waarin je 18 jaar wordt, betaal je voor dat hele jaar contributie voor een 18-jarige.

Bij aanmelding betalen nieuwe leden eenmalig € 10,- inschrijfgeld.
Bij betaling per factuur wordt € 7,50,- aan administratiekosten in rekening gebracht.
De kosten voor trainingen en competitie zijn niet inbegrepen in de contributie. Voor een overzicht van de huidige trainingstarieven verwijzen we je naar het inschrijfformulier voor de trainingen.

Wanneer je opzegt voor 31 december ben je geen contributie voor het volgende verenigingsjaar verschuldigd. Wanneer je na 31 december opzegt, maar nog voor 1 april, dan ben je € 40,- contributie verschuldigd. Wanneer je opzegt na 31 maart ben je de volledige contributie voor het lopende jaar verschuldigd.

ACTIE 2020

Ieder op dit moment bestaand lid van Grootven die dit jaar een nieuw lid aanbrengt krijgt 50% van het lidmaatschapsgeld retour. De spelregel is dat het nieuwe lid dan ook wel minimaal 1 jaar lid is / wordt. Ook het nieuwe lid betaalt slechts 50% van het lidmaatschap voor het eerste jaar. Aanmelden kan per direct. Maar een nieuw lid werven in de loop van 2020 kan ook. Dan wordt gewoon naar rato 50% van de contributie van dit jaar retour gegeven en de rest volgt volgend jaar. Verder zijn alle voorwaarden van toepassing zoals op een volwaardig lidmaatschap. Je kunt als bestaand lid, 1 nieuw lid aanbrengen.
Indien de aanmelding een jeugdlidmaatschap betreft, dan wordt de helft van de contributie van het lidmaatschap bij de senior in mindering gebracht.
Ga op zoek naar nieuwe leden: een vriend, vriendin, familielid of de buren!
Dus kom in actie en bespaar 50% op jouw lidmaatschapsgeld.

Wil je wat vragen of heb je opmerkingen, neem dan aub contact op met een van de leden van het bestuur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 641 5297

L.T.C. Grootven / Bankrek.: NL48 RABO 0166 4178 23

De Wijchert 2 Sportpark "De Wijchert"
6603 AG Wijchen