Trainers

Jasper, onze huidige trainer, gaat Tennisschool Joffe verlaten en daarmee komt aan zijn tijd als trainer bij Grootven een eind. De tennisschool heeft twee nieuwe jeugdige, enthousiaste trainers voor ons. Wij denken dat de tennislessen met hen een nieuwe impuls krijgen en hopen dat een ieder die gaat trainen heel veel van hen gaat leren. Aan het enthousiasme, waarmee ze vanaf half augustus, gaan beginnen zal het niet liggen.

Sven
Beste leden, Ik wil me even voorstellen. Ik ben Sven van Rijn 19 jaar en al 3 jaar werkzaam bij de Tennisschool van Joffe van der Heijden. Na de zomervakantie zal ik 2 avonden gaan lesgeven op jullie club. Naast het geven van tennisles, ben ik 3e jaars fysiotherapie student aan de HAN. In 2018 heb ik mijn A licentie gehaald om als gecertificeerd trainer te kunnen werken. Ik doe dit altijd met veel plezier en enthousiasme en ik vind Grootven een mooie en gezellige vereniging om les te mogen geven. Naast het lesgeven zal ik me ook bezig houden met andere zaken binnen de club zoals jeugdactiviteiten, koffietennis en de worldtour. Ik kijk met veel plezier uit naar het nieuwe tennisseizoen en ik hoop dat jullie in grote getale komen trainen, tot dan!

Met vriendelijke groet,

Sven van Rijn

 

Dilen
Hi iedereen, Ik ben Dilen Senler, 25 jaar oud en op dit moment woonachtig in Wijchen. Vanaf het najaar word ik, samen met mijn collega Sven, de nieuwe trainer op Grootven. Ik ben zelf begonnen als tennisser op Grootven en heb daar de basis van mijn tennis geleerd. Met veel plezier heb ik altijd les gehad van Beert en ik vind het geweldig dat ik nu mijn rol als tennisleraar op deze club kan vervullen. Ik ben ongeveer 5,5 jaar actief als tennisleraar en doe dit nog steeds met enorm veel plezier. Ik tennis zelf vanaf dat ik 6 jaar oud was en ben nog steeds actief als tennisspeler in Wijchen en omgeving. Naast het geven van tennislessen studeer ik aan de Avans op Den Bosch. Ik heb onwijs veel zin om op deze mooie club les te geven, hier waar ik zelf ooit begonnen ben! Tot snel.

Met sportieve groet,

Dilen Senler

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 641 5297

L.T.C. Grootven / Bankrek.: NL48 RABO 0166 4178 23

De Wijchert 2 Sportpark "De Wijchert"
6603 AG Wijchen