Trainers

De trainingen worden gegeven door trainers van Tennisschool Joffe van der Heijden. Wij hopen dat een ieder die gaat trainen heel veel van hen gaat leren. 

Sven van Rijn
Beste leden, Ik wil me even voorstellen. Ik ben Sven van Rijn 21 jaar en 5 jaar werkzaam bij de Tennisschool van Joffe van der Heijden. Na de zomervakantie zal ik 2 avonden gaan lesgeven op jullie club. Naast het geven van tennisles, ben ik afgestudeerd fysiotherapeut. In 2018 heb ik mijn A licentie gehaald om als gecertificeerd trainer te kunnen werken. Ik doe dit altijd met veel plezier en enthousiasme en ik vind Grootven een mooie en gezellige vereniging om les te mogen geven. Naast het lesgeven zal ik me ook bezig houden met andere zaken binnen de club zoals jeugdactiviteiten, de Grootven Challenge en de worldtour. Ik kijk met veel plezier uit naar het nieuwe tennisseizoen en ik hoop dat jullie in grote getale komen trainen, tot dan!

Met vriendelijke groet,

Sven van Rijn

 

Stijn Visser

Beste leden van Grootven, Ik ben Stijn Visser en ben 20 jaar oud. Ik woon en tennis al mijn hele leven in Wijchen. Vanaf mijn 8ste ben ik begonnen met tennissen bij L.T.V. Vormer. Hier tennis ik nog steeds en speel ik competitie. Afgelopen maand ben ik afgestudeerd op het CIOS in Arnhem. Hier ben ik 4 jaar met veel plezier bezig geweest met het geven van sportlessen en organiseren/coördineren van sportactiviteiten. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij basisschool de Trinoom in Wijchen. Na de zomer ga ik starten met mijn nieuwe studie fysiotherapie in Eindhoven.
Al 4,5 jaar ben ik tennistrainer bij Joffe van der Heijden tennis. Tijdens deze periode heb ik een hoop ervaring opgedaan bij andere tennisverenigingen in regio Wijchen. Ook heb ik tijdens deze periode mijn tennisleraar A licentie gehaald. Momenteel ben ik bezig met de Padel opleiding. Deze opleiding ga ik nog voor de zomervakantie afronden zodat ik ook Padel lessen kan gaan verzorgen.

Ik heb veel zin om bij Grootven aan de slag te gaan als Tennis en Padel trainer. Het geven van de lessen doe ik met veel plezier en passie voor de sport. Mijn doel voor de aankomende periode is zorgen voor ledenwerving en behoud bij de jeugd en volwassenen. Dit wil ik gaan bereiken door mezelf in te zetten voor activiteiten voor jeugd en volwassenen zoals Tennis Challenge, Sjors Sportief en competitie. Ik kijk er naar uit om jullie te zien op het mooie park van Grootven. Tot op de tennisbaan!

Met vriendelijke groet,

Stijn Visser