Trainers

De trainingen worden gegeven door trainers van Tennisschool Joffe van der Heijden. Wij hopen dat een ieder die gaat trainen heel veel van hen gaat leren. 

Joffe van der Heijden

Ik ben Joffe van der Heijden en ben 40 jaar. Ik woon in Wijchen. Vanaf mijn 5e jaar tennis ik.
Als speler was ik op mijn 18e jaar niveau 2. Dit niveau heb ik tot op heden vast kunnen
houden.
Naast het tennisleraar A en B, Padel trainer, ben ik bevoegd wiskunde leraar. Na mijn studie
ben ik 3 jaar wiskunde leraar geweest op scholengemeenschap Stevensbeek, locatie
Boxmeer.
Naast mijn wiskunde docentschap heb ik altijd tennistraining gegeven. In 2010 ben ik gestart
met mijn tennisschool (JvdHT). In de loop van de jaren zijn er steeds meer verenigingen en
trainers aangesloten bij de tennisschool. Inmiddels leveren wij onze diensten aan ruim 20
verenigingen en werken we samen met 25 trainers in de regio Wijchen t/m Uden.

Stijn Visser

Beste leden van Grootven, Ik ben Stijn Visser en ben 21 jaar oud. Ik woon en tennis al mijn hele leven in Wijchen. Vanaf mijn 8ste ben ik begonnen met tennissen bij L.T.V. Vormer. Hier tennis ik nog steeds en speel ik competitie. Ik ben afgestudeerd op het CIOS in Arnhem. Hier ben ik 4 jaar met veel plezier bezig geweest met het geven van sportlessen en organiseren/coördineren van sportactiviteiten. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij basisschool de Trinoom in Wijchen. Na de zomer ga ik starten met mijn nieuwe studie fysiotherapie in Eindhoven.
Al 4,5 jaar ben ik tennistrainer bij Joffe van der Heijden tennis. Tijdens deze periode heb ik een hoop ervaring opgedaan bij andere tennisverenigingen in regio Wijchen. Ook heb ik tijdens deze periode mijn tennisleraar A licentie gehaald. Momenteel ben ik bezig met de Padel opleiding. Deze opleiding ga ik nog voor de zomervakantie afronden zodat ik ook Padel lessen kan gaan verzorgen.

Ik heb veel zin om bij Grootven aan de slag te gaan als Tennis en Padeltrainer. Het geven van de lessen doe ik met veel plezier en passie voor de sport. Mijn doel voor de aankomende periode is zorgen voor ledenwerving en behoud bij de jeugd en volwassenen. Dit wil ik gaan bereiken door mezelf in te zetten voor activiteiten voor jeugd en volwassenen zoals Tennis Challenge, Sjors Sportief en competitie. Ik kijk er naar uit om jullie te zien op het mooie park van Grootven. Tot op de tennisbaan!


Jorrit Rutten

Mijn naam is Jorrit Rutten (26). Als echte Wijchenaar actief bij Sv Awc , Tpv Vormer, Tpv Grootven & Park Hoeven (Uden). Naast mijn werkzaamheden bij Boessenvloeren ben ik al een geruime tijd actief op de tennis & padel baan. Naast dat ik zelf veel tennis en padel sta ik ook op de baan als trainer. Dit is begonnen bij 1 avond lesgeven een aantal jaren terug. Dit wordt binnenkort al uitgebreid naar 3 avonden en in de toekomst wellicht full time.
Als je graag een keer een lesje wilt volgen of vragen hebt kun je altijd bij mij aankloppen.

Met vriendelijke groet,

Jorrit Rutten