Jeugd

Hieronder een impressie van de jeugdactiviteiten binnen TPV Grootven. Op de facebookpagina van Grootven staan altijd actuele en een leuke berichten en foto's ook voor de jeugd, zie TPV Grootven | Facebook

Klik hier voor informatie over Sjors Sportief 2024!

Klik hier voor meer informatie over de tennis- en padellessen, zie ook de pagina 'trainingen'

TPV Grootven is een familievereniging! Naast de leuke trainingen door trainers Joffe, Stijn en Sander worden er ook verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Pepernotentraining 23 november 2023

Donderdag was de pepernotentraining een prachtig feestje voor onze jeugdleden šŸŽ¾
2 leuke en lieve pieten wilden ook leren tennissen en deden gezellig mee met de leuke training van onze fantastische trainer Stijn. Aan het einde kregen de jeugdleden nog een cadeautje met bijbehorend gedichtje en natuurlijk iets lekkers 
Geniet mee van deze gezelligheid van jong tot oudere jeugd šŸ“· Facebook
 

Clubkampioenschappen 28 augustus t/m 10 september 2023

Eind augustus werdende clubkampioenschappen voor de jeugd (en de senioren) weer georganiseerd. Zie hier alle clubkampioenen!

Zomerafsluiting 9 juli 2023

Helaas kon de zomerafsluiting niet doorgaan vanwege het slechte weer. 

Sjors Sportief 2023

In drie leeftijdscategorieĆ«n hebben weer een aantal kinderen kennisgemaakt met tennis en padel. Mocht je de Sjors sportieftrainingen gemist hebben, mail gerust Janneke via [email protected] dan kun je een keer een training meedoen. 

Team Event 19 maart 2023

De jeugdleden, ook van Haanenbergh en TPV Vormer, hebben een gezellige voorbereiding gehad op de jeugdcompetitie onder leiding van onze enthousiaste trainers Stijn en Thom. We zagen volop sport(iviteit), plezier, zon en publiek; wat wil je nog meer?!

De foto's van op de Facebookpagina van Grootven, klik hier voor de link (inloggen niet nodig).