Jeugd

TPV Grootven is een familievereniging! Naast de leuke trainingen door trainers Joffe, Stijn en Sander worden er ook verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie over de tennislessen, zie ook de pagina 'trainingen'

Clubkampioenschappen 28 augustus t/m 10 september 2023

Eind augustus worden de clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren weer georganiseerd. Schrijf je gezellig in via https://www.toernooi.nl/tournament/56CDD117-4B63-4641-B086-73DD14ADBC71

Zomerafsluiting 9 juli 2023

Helaas kon de zomerafsluiting niet doorgaan vanwege het slechte weer. 

Sjors Sportief 2023

In drie leeftijdscategorieĆ«n hebben weer een aantal kinderen kennisgemaakt met tennis en padel. Mocht je de Sjors sportieftrainingen gemist hebben, mail gerust Janneke via [email protected] dan kun je een keer een training meedoen. 

Jeugdactviteiten

Hieronder een impressie van de jeugdactiviteiten binnen TPV Grootven. Op de facebookpagina van Grootven staan altijd actuele en een leuke berichten en foto's ook voor de jeugd, zie TPV Grootven | Facebook

Team Event 19 maart 2023

De jeugdleden, ook van Haanenbergh en TPV Vormer, hebben een gezellige voorbereiding gehad op de jeugdcompetitie onder leiding van onze enthousiaste trainers Stijn en Thom. We zagen volop sport(iviteit), plezier, zon en publiek; wat wil je nog meer?!

De foto's van op de Facebookpagina van Grootven, klik hier voor de link (inloggen niet nodig).