Jeugd

TPV Grootven is een familievereniging; zowel in het clubhuis als op het buitenterrein is er speelgelegenheid. Naast de leuke trainingen door trainers Joffe en Stijn worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd.

Hieronder een impressie van de jeugdactiviteiten binnen TPV Grootven. Op de facebookpagina staan altijd actuele en een leuke berichten en foto's voor de jeugd, zie www.facebook.com/jeugdGrootven

Afsluiting seizoen 2021-2022

Op zondag 3 juli van 15:00-18:00 uur was er een gezellige seizoensafsluiting voor alle jeugdleden van Grootven. Na de Wijchense tenniskampioenschappen waren er een aantal gouden en zilveren ballen achtergebleven op het sportpark. Gelukkig zijn al die ballen (en nog een paar meer) gevonden. Verder hebben we getennist, gepadeld en spelletjes gedaan. En natuurlijk mocht een lekker ijsje en een frietje op het einde niet ontbreken. Het was een fijne middag! Bedankt vrijwilligers! De foto's zijn te vinden op Facebook

Vriendjes en vriendinnetjestoernooi 20 maart 2022

Trainer Stijn heeft (samen met Senna) op 20 maart een geslaagd vriendjes en vriendinnetjestoernooi georganiseerd, zie deze foto's op Facebook. Dit toernooi was voor alle wijchense tennisjeugd samen met een vriendje of vriendinnetje. De vriendjes en vriendinnetjes hebben kennis kunnen maken met tennis.

Pietentraining 2021

Trainers Joffe en Stijn hebben donderdag 3 december een gezellige pietentraining gegeven. Drie sportieve Pieten hebben enthousiast meegedaan met de oefeningen en spelletjes.  
Aan het einde van de training kregen alle aanwezige kinderen nog een kleine Sint-verrassing mee naar huis.
Meer foto's staan op de facebookpagina van de Jeugd van Grootven, zie deze link.  

Andere jaren hebben we altijd een Sinterklaasactiviteit georganiseerd, waarbij ook de (klein)kinderen van de leden mee mochten doen. Hopelijk kan dat komend jaar weer doorgaan, want Sinterklaas heeft beloofd dat hij nog een keer bij onze nieuwe padelbanen zou komen kijken!

Sjors Sportief

In juni waren de proeflessen via Sjors Sportief. En wat een succes was dat! Het was heerlijk weer voor een eerste kennismaking met tennis en onze fijne vereniging in het bos. In 3 leeftijdsgroepen krijgen ze hun eerst proeftraining van trainer Stijn. Zie voor meer foto's de Facebook-pagina, klik hier voor de link. 

Paasactiviteit

Gelukkig kon de paasactiviteit dit jaar weer doorgaan. Ook dit jaar hebben we weer paaseieren gezochten natuurlijk fijn getennist met de 2 trainers! Het is elk jaar weer een uitdaging om het gouden ei te vinden... dit jaar vonden we een gouden ei van 2 jaar geleden. Super gezellig dat er zoveel vriendjes en vriendinnetjes mee zijn gekomen ook. 
De foto's staan op Facebook, zie deze link. 

Grand Slam Wimbledon

Zondag 19 januari was het Grand Slam Wimbledon toernooi, georganiseerd door tennisschool Joffe van der Heijden. Het was prachtig weer, er werden spannende wedstrijden gespeeld (de finale in geel is met een winnende rally beslist) en er was zelfs een winnaar van LTC Grootven; Jelle Hendriks! Bedankt deelnemers, toeschouwers en tennisschool Joffe van der Heijden voor de organisatie.
Kijk voor meer foto's op de facebookpagina van de jeugd van Grootven: https://www.facebook.com/pg/jeugdGrootven/photos/?tab=album&album_id=2735790736500520

Sinterklaasactiviteit 2019

In 2020 kon de sinterklaasactiviteit helaas niet doorgaan vanwege Corona, maar we kijken met veel plezier terug op de gezellige middag Pietentennis op zaterdag 16 november 2019.
Wat hebben de kinderen (jeugdleden en (klein)kinderen van leden) mooie pepernoten en figuurtjes gebakken. Nogmaals hartelijk dank aan Bakker Veltmaat.
En wat konden Tennispiet en alle kids goed tennissen! En ze hebben over het pietenparcours en met de zak en Ozosnel gelopen. Binnen heeft Knutselpiet gezellig geknutseld met de kinderen; daar werden mooie dingen gemaakt.
Op het einde van de middag hadden alle kinderen een pietendiploma verdiend, kregen de kinderen een mooi zakje met hun pepernoten mee en een chocoladeletter.
Kijk voor meer foto's op de facebookpagina van de jeugd: https://www.facebook.com/pg/jeugdGrootven/photos/?tab=album&album_id=2597108793702049