Jeugd

Sjors Sportief

Woensdag 2 juni zijn de kinderen via Sjors Sjortief gestart met hun 3 proeflessen. En wat een succes was dat! 

Het was heerlijk weer voor de de eerste kennismaking. In 3 leeftijdsgroepen krijgen ze hun eerst proeftraining van trainer Stijn. De 2e les is op woensdag 9 juni en de 3e en laatste les is op 16 juni. Mochten jullie als ouders nog vragen hebben, die kunnen jullie ook kwijt aan de persoon die de kinderen ontvangt.

Als de kinderen doorgaan met tennissen dan zijn de kosten € 125,00; hiervoor krijgen de kinderen 35 lessen en het lidmaatschap van september 2021 t/m juni 2022.

Oh en als papa en mama (of opa en oma/oom en tante/buurman en buurman, enzo) het ook leuk vinden om een keer te tennissen, dan hebben we voor hun ook een leuke kennismakingsactie: de GROOTVEN CHALLENGE 2021, klik hier maar eens: Pagina Grootven Challenge

Paasactiviteit

Ook dit jaar hebben we weer paaseieren gezochten natuurlijk fijn getennist met de 2 trainers! Het is elk jaar weer een uitdaging om het gouden ei te vinden... dit jaar vonden we een gouden ei van 2 jaar geleden. Super gezellig dat er zoveel vriendjes en vriendinnetjes mee zijn gekomen ook. 
De foto's staan op Facebook, zie deze link. 

LTC Grootven beschikt over een mini-baan, een oefenmuur, een speeltuin en speelgelegenheid in het clubhuis. Naast de leuke trainingen door Stijn en Sven worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Kijk hieronder maar eens voor een idee en voor foto's op https://www.facebook.com/jeugdGrootven/ 

Grand Slam Wimbledon

Zondag 19 januari was het Grand Slam Wimbledon toernooi, georganiseerd door tennisschool Joffe van der Heijden. Het was prachtig weer, er werden spannende wedstrijden gespeeld (de finale in geel is met een winnende rally beslist) en er was zelfs een winnaar van LTC Grootven; Jelle Hendriks! Bedankt deelnemers, toeschouwers en tennisschool Joffe van der Heijden voor de organisatie.
Kijk voor meer foto's op de facebookpagina van de jeugd van Grootven: https://www.facebook.com/pg/jeugdGrootven/photos/?tab=album&album_id=2735790736500520

Pietentennis

We kijken met veel plezier terug op de gezellige middag Pietentennis op zaterdag 16 november 2019.
Wat hebben de kinderen mooie pepernoten en figuurtjes gebakken. Nogmaals hartelijk dank aan Bakker Veltmaat.
En wat konden Tennispiet en alle kids goed tennissen! En ze hebben over het pietenparcours en met de zak en Ozosnel gelopen. Binnen heeft Knutselpiet gezellig geknutseld met de kinderen; daar werden mooie dingen gemaakt.
Op het einde van de middag hadden alle kinderen een pietendiploma verdiend, kregen de kinderen een mooi zakje met hun pepernoten mee en een chocoladeletter.
Kijk voor meer foto's op de facebookpagina van de jeugd: https://www.facebook.com/pg/jeugdGrootven/photos/?tab=album&album_id=2597108793702049