Lidmaatschap

Lid worden?

Word jij ook lid van onze prachtige tennisclub?

Het lidmaatschap van LTC Grootven loopt van 1 januari tot en met 31 december. Je kunt op elk gewenst moment van het jaar lid worden. Daarvoor vul je het Aanmeldformulier volledig in. Tevens stuur je een pasfoto via email naar [email protected] of anders, kun je ook één pasfoto in een envelop doen en deze opsturen naar: Danielle Schook, Antoniusstraat 19, 6603 DT WIJCHEN.

Jeugd

Het jeugdlidmaatschap loopt met het schooljaar mee. Veel kinderen maken in juni een nieuwe keuze voor hun sport volgend schooljaar.
Vanaf 1 juli gaat het nieuwe lidmaatschap in waarin een all-in lidmaatschap wordt aangeboden.
De kinderen tot en met 12 jaar, die spelen met rode (beginnersniveau) en oranje ballen krijgen 45 minuten les en betalen all-in € 190 per jaar incl. 35 lessen.
De kinderen die met gele en groene ballen spelen krijgen 60 minuten les en betalen € 230 voor een jaar lidmaatschap en 35 lessen (juli 2021 tot en met juni 2022).

Senioren:

Voor senioren kennen we 2 soorten lidmaatschap.

A.      Het volledige lidmaatschap voor iedereen ouder dan 18 jaar: 7 dagen van de week, alle uren van de dag,  digitaal een baan reserveren voor 1 uur, aanmelden voor training, competitie of toernooien. Via de mail en socials houden we je hiervan op de hoogte voor inschrijving.

B.      Vanaf 75 jaar kunnen senioren kiezen voor een daglidmaatschap. Dit houdt in dat er van  7 – 18 uur getennist kan worden tijdens de 5 werkdagen van de week.  Daglidmaatschapsleden mogen meedoen aan clubactiviteiten in weekend en avonduren. Het lidmaatschap kan ingaan op 1 januari nadat je 75 jaar bent geworden. Een verzoek dient gestuurd te worden naar de ledenadministratie VOOR 31 december.

Lidmaatschap tennis en padel

Vanaf nu is er nog maar één lidmaatschap, waarbij dat voor tennis en padel gecombineerd is. Alle andere soorten lidmaatschappen (bijv. de 50% regeling, 3 maanden lidmaatschap etc.) vervallen voorlopig.
- het lidmaatschap gaat direct in en loopt tot en met 31 december 2022
- vooraf betalen via automatische incasso
- seniorenlidmaatschap wordt volgend jaar € 145,00
- €10,- inschrijfgeld
- daglidmaatschap voor ouderen wordt volgend jaar € 109,00
- jeugd is altijd welkom (contributie jeugd wordt volgend jaar: € 60,00 voor jeugd t/m 12 jaar, € 69,00 t/m 17 jaar)

De speciale inschrijving via de eigen leden loopt vanaf nu tot 15 september; aanmelden via het inschrijfformulier op de website.
- 50 procent korting op de contributie van de resterende maanden van 2021
- gegarandeerd een plek (mits de 75 extra leden nog niet gehaald is), wie het eerst komt wie het eerst maalt ......:

In de eerste maanden beperken we het aantal nieuwe leden dat erbij kan komen tot maximaal 75 seniorenleden.
Daarna komen mensen op een wachtlijst.

Na 15 september openen we de inschrijving voor iedereen, mits de 75 extra leden nog niet behaald is.

Inschrijfgeld

Bij aanmelding betalen nieuwe leden eenmalig € 10,- inschrijfgeld.

Contributie inning

Leden gaan ermee akkoord dat zowel de contributie als het inschrijfgeld per incasso door de penningmeester wordt geind.

Training

De kosten voor trainingen en competitie zijn niet inbegrepen in de contributie. Voor een overzicht van de huidige trainingstarieven verwijzen we je naar het inschrijfformulier voor de trainingen.

Opzeggen

Wanneer je opzegt voor 31 december ben je geen contributie voor het volgende verenigingsjaar verschuldigd. Wanneer je na 31 december opzegt, maar nog voor 1 april, dan ben je € 40,- contributie verschuldigd. Wanneer je opzegt na 31 maart ben je de volledige contributie voor het lopende jaar verschuldigd.

Wil je wat vragen of heb je opmerkingen, neem dan aub contact op met een van de leden van het bestuur.