Tijdelijk lidmaatschap

Beste sportvrienden,

De zomer begint, bij veel sporten stoppen de competities, toernooien en trainingen. Ruimte voor andere, nieuwe activiteiten. Sportief bezig blijven met het TIJDELIJKE LIDMAATSCHAP in de zomermaanden of kennismaken met onze tennisclub LTC Grootven.

Wellicht een idee om een oude sport weer op te pakken of eens een heel andere sport te gaan uitproberen. 

Het tijdelijke lidmaatschap duurt 3 maanden, kost € 35,00 en kun je in laten gaan wanneer je wilt. Je kunt hierbij ook kiezen voor KNLTB registratie en meedoen met toernooien en wedstrijden gedurende 3 maanden.

Voorwaarden voor het tijdelijke lidmaatschap zijn dat je het laatste jaar geen lid bent geweest van LTC Grootven. De regels voor spelen zijn:
1. Het tijdelijke lidmaatschap biedt het recht gebruik te maken van de faciliteiten van LTC Grootven.
2. Het tijdelijke lidmaatschap houdt in dat je je gedraagt als lid met alle daarbij geldende regels. Sportkleding en schoeisel geschikt voor kunstgrasbanen en afhangen op het afhangbord zijn verplicht.
3. Tijdens competities en toernooien is het niet altijd mogelijk om te spelen. De kalender staat op de website aangegeven.
4. In die gevallen waarin dit reglement niet voorziet wordt een bindend besluit genomen door het bestuur van LTC Grootven. 
5. Je krijgt een pas waarmee je op ons elektronische bord een baan af kunt hangen. Je kunt gebruik maken van onze kleedkamers en toiletten.
6. Je kunt hier 2 x gebruik van maken, daarna schrijven we je graag in als vast lid van onze club.

 

Aanbieding: Wil je graag 2 tennislessen van een professionele trainer? dan betaal je totaal € 50,00. Je krijgt les met 4 personen, 2 x een uur.

Leuk idee voor de buren, familie of vrienden?

Meld je aan via www.grootven.nl maak de keuze : Lidmaatschap – Tijdelijk lidmaatschap - Inschrijformulier tijdelijk lidmaatschap. Hier vind je de mogelijkheid voor tijdelijke lidmaatschappen met- en zonder lessen en met- en zonder KNLTB registratie.

Als je je aanmeldt kun je binnen 2 weken een pas ophalen (borg € 20,00).

We hopen dat je er veel plezier aan het tijdelijke lidmaatschap gaat beleven.

Wil je meer informatie: [email protected] of 06 1911 1186 Hannie Zwinkels  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

024-641 52 97

L.T.C. Grootven

De Wijchert 2 / Sportpark "De Wijchert"
6603 AG Wijchen
Nederland