Clubkampioenschappen 2024

15 juni 2024


Op 26 augustus 2024 is het zover, de clubkampioenschappen tennis en padel van Grootven!
 
Deze keer wat anders dan eerdere jaren, want behalve een sportieve vereniging zijn we natuurlijk ook een ontzettend gezellige vereniging.
Daarom worden dit jaar de clubkampioenschappen verweven met een leuk BOER-gondisch thema. Ons clubhuis zal gezellig aangekleed worden en direct na de laatste finalewedstrijd kunnen we genieten van de feestavond, natuurlijk geheel in stijl van het thema. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om te smullen van een boergondische maaltijd. 
Op de finaledag zullen ook de kids zich niet hoeven te vervelen, want er zullen ook spelletjes en springkussen aanwezig zijn. Dus mocht je onverhoopt toch zelf de finales niet behalen, zorg dan dat je jouw clubgenoten komt aanmoedigen!
 
Misschien ben je nog niet zo lang lid of tennis je vooral met je vaste maatje(s), maar dit toernooi is uitgelezen mogelijkheid om te ervaren wat een leuke vereniging we hebben. Twijfel dus niet en schrijf je meteen in!
 
Aanmelden kan op Toernooi.nl (zie onderstaande link) tot en met 7 augustus. Maar gezien de vakantietijd is het natuurlijk beter om je direct aan te melden, zodat je dit leuke toernooi niet zult missen.
 
De clubkampioenschappen vinden dit jaar plaats van maandag 26 augustus t/m de finaledag op zaterdag 7 september en wordt natuurlijk georganiseerd voor alle leden, zowel jeugd als volwassenen.
Heb je nog een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten door mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag!
 
We zien je heel graag bij onze clubkampioenschappen!
 
Groeten van de organisatie 

Nieuwscategorieën