Koffietennis 2018

28 maart 2018


Koffietennis is een initiatief waarmee mensen op een eenvoudige, goedkope en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met tennis. Kees Schaminée, bestuurslid en voorzitter van de Technische Commissie bij Grootven, is groot voorstander van het initiatief: “Koffietennis is een fantastische manier om te proeven aan de mooie sport tennis op ons prachtige park! Niet alleen mag je voor een erg laag bedrag (50 euro) een jaar lang vrij tennissen, je krijgt er ook nog eens tien lessen bij op zondagochtend!” 

Passie voor tennis 

De trainingen worden verzorgd door Jasper Theunissen die in dienst is van Joffe van der Heijden Tennis. Jasper wil graag zijn passie voor tennis overbrengen op anderen en zorgt ervoor dat de beginnend tennisser, maar uiteraard ook de gevorderden, de juiste kneepjes van het vak aanleert! Theunissen vertelt: “Het is fantastisch om met beginnende tennissers aan de slag te kunnen. Het trainen op de juiste technieken, mensen zien groeien in hun sport en teamgeest creëren zijn allemaal zaken die mij enorm veel voldoening geven in mijn baan als trainer. Koffietennis biedt mensen een prachtige kans om hun tennistalent te ontdekken!” 

Jong en oud 

Het tennispark van Grootven ligt in de bosrijke omgeving vlakbij voetbalveld AWC en de atletiekvereniging. Het is een vereniging voor en door mensen waarbij de nadruk ligt op gezelligheid voor iedereen en het samen doen. Er is aandacht voor zowel jong als oud, met evenementen als bijvoorbeeld ouder-kindtoernooi, het Meneer Smit toernooi, Pietentennis, de clubkampioenschappen, het Schook Open Dubbel en leuke feestavonden. De vereniging is up to date, onder andere door de duurzame LED-verlichting op het park en binnenkort het gebruik van de KNLTB-clubapp voor leden. In deze app zie je bijvoorbeeld of de banen bezet zijn en vind je snel een tennismaatje.  
Bekijk hier het tennispark vanuit de lucht: https://youtu.be/C6pXF2QJfk4.
Lijkt het je wel wat om met tennis te starten, aarzel dan niet en schrijf je in voor koffietennis, klik hier voor het inschrijfformulier

Koffietennis 2018 Flyer

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

024-641 52 97

L.T.C. Grootven / Bankrek.: NL48 RABO 0166 4178 23

De Wijchert 2/ Sportpark "De Wijchert"
6603 AG Wijchen