Sponsoren

Ga naar de sponsorcommissie >>

Van Deelen Salarisadministraties en Personeelsadviezen

Van-Deelen-248px
Salarisadministratie is en blijft een vak, dat continu aan veranderingen onderhevig is. De uitvoeringsregels op het gebied van sociale verzekeringen, loonbelasting, subsidies en CAO-afhankelijke regelingen zijn zeer complex. Vanuit ons prachtige pand aan de Gagelvenseweg 24 te Wijchen nemen wij u deze zorg graag uit handen! Daarnaast kunnen wij u eveneens behulpzaam zijn op het gebied van personele zaken.

In Summa

sponsor-insumma
In Summa is dé partner voor uw Business Intelligence, Maatwerk Software en Simulatie Software in de Benelux.

van Altena Groothandel in Levensmiddelen BV

Van-Altena-logo-249px
Levering van levensmiddelen aan de zelfstandige ondernemers zoals buurtsupers, rijdende winkels en seizoensbedrijven (denk hierbij aan campingwinkels e.d.), maar ook aan bedrijfs- en sportkantines, cafetaria's, horecagelegenheden en scholen.

Intersport Snelders

sponsor-snelders
Intersport Snelders is al 25 jaar dé sportwinkel in Wijchen. Intersport Snelders biedt een ruime keuze in en een uitgebreid assortiment aan sterke A-merken en exclusieve merken en is bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, hockey, running, wandelen, zwemmen en indoor. Bij Intersport Snelders staan klantvriendelijkheid, serviceverlening en persoonlijk advies hoog in het vaandel. De mensen van Intersport Snelders zijn getraind in het geven van een goed en deskundig advies.

Glaspunt

Glaspunt 248px
De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters en 24 uurs Glasservice Glaspunt® helpt in heel Nederland.
Bij glasschade kunnen we vanavond, binnen 30 minuten bij u zijn. Snel en vakkundig 24 uur per dag, 7 dagen per week .

Bijmans assurantiën

logo-bijmans-7248x124px
Bij Bijmans Assurantiën kunt u terecht voor al uw financiële zaken. Van het doornemen van uw verzekeringsportefeuille tot het regelen van uw hypotheek, pensioen of levensverzekering. Samen met u inventariseren wij grondig uw risico's zodat wij u nauwgezet kunnen adviseren over de producten die het beste bij u passen. Particulier of zakelijk, u bent altijd verzekerd van onafhankelijk en uitermate deskundig advies.

Expert Wijchen

Expert-logo-248px
Expert begrijpt 't. Bij Expert Wijchen staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. Maar het belangrijkste speerpunt is persoonlijke aandacht voor de klant. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u van ons de beste service verwachten, vertrouwd dichtbij! Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning

 Drukkerij de Kleijn Wijchen b.v.

Logo-Kleijn-248px
Drukkerij De Kleijn Wijchen. Met meer dan 100 jaar ervaring onbetwist uw specialist voor al uw drukwerk.

Vivelli

logo vivelli healthclubDEF

Vivelli is meer dan een gewone sportschool of fitnesscentrum. Vivelli is hét toonaangevende sportcentrum in de regio Wijchen en Haps (gemeente Cuijk). Vivelli is gekwalificeerd met het hoogste fitness keurmerk en is platinum member van Les Mills. Het is de ideale plek om fitness te beoefenen. Vivelli: niet gewoon een sportschool, niet gewoon een fitnesscentrum. Maar een echte healthclub. Genieten van fitness, groepslessen en squash doe je bij Vivelli. Kortom: sporten, bewegen, en ontspannen doe je bij Vivelli. Vivelli: een gezond leven start hier! Start nu met een gratis proefweek fitness. Wij nemen je gezondheid wel serieus!

Tom Hormes Catering & Vleesspecialiteiten

Tom-Hormes-248px

Voor diverse cateringmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Bij u thuis, bedrijf of op locatie. Onze ambachtelijke producten zijn gevarieerd en dagvers en worden geleverd tegen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De mogelijkheden zijn ongekend. Van eenvoudige salade tot compleet verzorgde catering. Op onze website krijgt u een idee van ons assortiment, of loop gerust eens bij ons binnen! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor vlees en vleeswaren, waar wij al sinds 1904 bekend om staan. Dankzij onze slagersachtergrond is uiteraard ons vlees van topkwaliteit!

 

Studio 024 vormgeving en webdesign

Studio024-248px
Het houdt niet op bij het ontwerpen van reclame-uitingen. Studio 024 is een compleet reclamebureau in Wijchen, waarbij u al uw behoeften op het gebied van reclame kunt neerleggen. Studio 024 werkt namelijk samen met een uitgebreid netwerk van reclameprofessionals, onder wie websitebouwers, tekstschrijvers en fotografen. Studio 024 fungeert als het aanspreekpunt, zodat u altijd met slechts één partij te maken heeft. Een efficiënte, doelgerichte en langdurige samenwerking: daar streeft dit reclamebureau naar.

Ferdinand Rossen Interieurbouw

  Rossen-248x124px-1
Ferdinand Rossen interieurbouw ontwerpt en realiseert hoogstaand kwaliteit meubels zoals maatkeukens, kamer en suite, kastenwanden, inloop kasten, boekenkasten, kantoorinrichtingen, balies, horeca-inrichtingen, woningbetimmering en totaalprojecten.

Hormes Bouwmaterialen, Hormes Bouwmarkt en Hormes Tegels en Projectkeukens in Wijchen

Hormes-1-80px-hoog
Hormes Bouwmaterialen levert u alles voor nieuwbouw en renovatie. Van hout tot cement, van dakpan tot deur. Hormes Bouwmarkt biedt u ruime keus, redelijke prijzen en topkwaliteit van verf tot gereedschap, van hang- en sluitwerk tot verlichting. Hormes Tegels levert alle bekende merken voor toepassing door het hele huis. Ook Cash en Carry dankzij eigen import. Deskundige mensen geven u graag vrijblijvend advies op maat.

Klaus Tegelwerken

Logo-Klaus
Tegelzetter en tegelbedrijf regio Nijmegen
Een nieuwe badkamer of een terras met mooie buitentegels. Een groot nieuwbouwproject of een kleinschalige renovatie. Alles op het gebied van tegels in de regio Nijmegen vindt u bij Klaus Tegelwerken. Wij geven advies, leveren tegels, hebben ervaren tegelzetters en zorgen voor een eindresultaat waar u trots op kunt zijn

Praktijk voor Shiatsu-therapie Angelique Daanen

logo Daanen Shiatsu def
In mijn praktijk voor Shiatsu-therapie, wordt via verschillende behandelmethoden naar klachten gekeken. Er wordt gewerkt met Shiatsu (drukpuntmassage, ofwel acupuntuur zonder naalden), de Dorn methode (wordt gebruikt bij rugklachten en klachten aan het bewegingsapparaat). Jin Shin Do (een zachte vorm van acupressuur) en Auriculothearpie (behandeling via de reflexzones in de oren). Ter ondersteuning van de behandeling kan Kinesiotaping worden toegepast.

Advice Financieel Management

Advice-248px
Centraal in Beuningen en Wijchen, op fietsafstand van Nijmegen en in lichte en ruime kantoren werken wij samen onder de naam ADVICE. Al ruim 38 jaar thuis in financieel management en assurantiën, met makelaardij als nieuwe dienst vanaf 2012.

Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat

De-Baat-248px
Is bewegen pijnlijk? Heeft u last van een blessure of bent u beperkt na een ongeluk of door ziekte? Bent u op zoek naar laagdrempelig sporten? Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat ondersteunt, behandelt en begeleidt, met een enthousiast team van medewerkers, mensen die lichamelijk willen herstellen of trainen. Zorgzaam, betrokken en professioneel! Fysiotherapie en Manuele Therapie Baat is benoemd tot topzorg praktijk door de zorgverzekeraars.

Peters Tentenverhuur Wijchen

peters-tentenverhuur-248px
Peters Tentverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van grote feest tenten. We verhuren feesttenten voor evenementen, maar ook luxe tenten voor bijvoorbeeld bruiloften en bedrijfsfeesten, en podiumtenten voor concerten.

Hendriks Tabaksspeciaalzaak

Hendriks 248px
Al sinds 1898 is Sigarenmagazijn Hendriks, opgericht door Christianus Hendriks, gevestigd aan de Markt in Wijchen. Na de oprichter, zijn dochter Lies en haar zoon Chris, wordt het bedrijf sinds 1 januari 2011 gerund door de 4e generatie Hendriks, Christel Peters-Hendriks, achterkleindochter van Christianus Hendriks. Sigarenmagazijn Hendriks is al ruim 115 jaar DE tabaks- en kansspelspecialist van Wijchen en omgeving..

   
   
   

Algemeen tennis nieuws

banner

Training of aanmelden

Lid worden?

U wilt lid worden van LTC Grootven, meld u dan nu aan.
aanmelden-button 

Training volgen?

U bent reeds lid van Grootven en wilt graag een training volgen, schrijf u dan nu in.
inschrijven-btn

...

 • sponsor-insumma-klein
 • logo vivelli healthclubDEF
 • sponsor-snelders-klein
 • Van-Deelen-248px
 • sponsor-nieuw-klein
 • Expert logo 248px
 • logo-bijmans-7248x124px
 • Drukkerij-de-Kleijn-logo-248px
 • Van-Altena-logo-160x80px
 • Rossen-248x124px-1
 • logo Daanen Shiatsu def
 • Logo-Klaus
 • Advice-248px
 • Tom-Hormes-248px
 • peters-tentenverhuur-248px
 • De-Baat-248px
 • Studio024-248px
 • Hormes-2-160x80px
 • Hendriks 160px
 • Glaspunt 160px

 

e-Boekhouden.nl 

 

Nieuws

Video met drone van het tennispark van L.T.C. Grootven

juli 25, 2017

Toernooi In Summa Open Wintertoernooi 2018

december 03, 2016

Toernooidagen, maandag 22 januari 2018 t/m zondag 4 februari 2018

Koffietennis

november 07, 2016

Vrijwilligersbeleid

september 02, 2016

Een vrijwilligersbeleid? Hoe pakken we dat nu aan?

Contactgegevens

L.T.C. Grootven

Sportpark "De Wijchert"

De Wijchert 2

6603 AG  Wijchen

024 641 52 97

info@grootven.nl

training@grootven.nl

route-btn